Кухонний комбайн 5 в 1, 2 швидкості 600 Вт. XPRO BM-242 УЦІНКА v416
3 000 ₴
2 700 ₴
- В наявності
- Код: v416
Одна з пластикових деталей має тріщину (на працездатність пристрою не впливає) Коробка виглядає нетоварно.
Багатофункціональний кухонний комбайн 5 в 1,2 швидкості роботи з імпульсним режимом , Потужністю 600 Вт. XPRO BM-242
Застосування: на відкритому повітрі, в готелях, комерційних приміщеннях, побутових джерелах живлення.
Функції: подрібнення, подрібнення, замішування тіста, змішування, пюре , подрібнення. Приладдя: для подрібнення / подрібнення, лезо для подрібнення / змішування, лезо для тіста, штовхач для харчових продуктів.
Характеристики:
Ємність робочої чаші ) 1,5 л. Потужність 600 (Вт). Походження: чжецзян, китай. Номер моделі: bm-242.
Тип: кухонний комбайн.
Матеріал: пластик abs.
Кількість швидкостей: 2 швидкості
Імпульсний режим
Напруга ( v) 220-240v,
Частота: 50-60hz
Розмір (l*w*h) 59x47x62.5
Кухонний комбайн, подрібнювач , міксер, а що ви виберете? Щоб вибрати кухонний комбайн для дому, потрібно в першу чергу визначитися з кількістю необхідних функцій. Якщо ви збираєтеся використовувати тільки 1-2, можливо, вам буде достатньо подрібнювача або овочерізки. подрібнення та однорідність залежать від часу роботи). Які продукти можна подрібнювати: м'ясо, сир, цибуля, трави, фрукти, ягоди, хліб, часник, овочі і т.д. деяких моделях є насадка-емульгатор для змішування та приготування соусів).
Недоліком подрібнювачів є те, що вони підходять для приготування сумішей, але не для нарізування продуктів на шматочки. , щоб позбутися від цього мінуса. Вона дозволяє здійснювати нарізку шматочками, що не перетворюються на пюре. Розрізані продукти поступово потрапляють у чашу, залишаються сухими та не перемішуються між собою. Корисна функція приготування інгредієнтів для салатів та інших страв.
Електрична овочерізка
Що робить: нарізає, подрібнює, натирає, шаткує.
Які продукти можна нарізати: овочі, фрукти та інші продукти.
З чого складається:блок електродвигуна, вирва для завантаження продуктів (розтруб), штовхач, камера з ріжучими елементами (диски, ножі, ножові решітки), ємність (рідко, тому що можна підставити будь-який зручний посуд).
Особливості:
- Овочерізка завжди йде в комплекті з кількома ріжучими елементами, що мають різну форму отворів. Завдяки цьому продукти ріжуться на кубики, часточки, брусочки, соломкою і т. д. Все залежить від комплектації моделі, яку ви оберете (зазвичай у наборі є кілька терок і шинок). Рідкісне громадське харчування обходиться без такого приладу тому на ринку є моделі з продуктивністю до 800 кг овочів на годину! Для домашнього використання з лишком вистачить і показника 50 кг на годину.
- В овочерізці важливий діаметр вирви для завантаження. Чим він більше, тим рідше вам доведеться попередньо розрізати овочі на менші частини.
- Диски та насадки із пластику не можуть похвалитися такою ж довговічністю, як деталі з металу.
- Майте на увазі, ножі зі змінними лезами прослужать довше за звичайні.
- Віночки для збивання (перемішування).
Насадка-віночок незамінна для збивання рідких продуктів: білків, вершків, при розведенні рідкого тіста. - Насадка-емульгатор(диск для приготування емульсій).
Є диск з хвилястою поверхнею, що забезпечує рівномірне перемішування практично без створення піни. Призначені для збивання вершків і яєць, збивання яєчних білків, змішування соусів, приготування пудингу, суміші для бісквіту. - Насадка для тіста (зовні схожа на розгорнутий ніж). пісочного печива.
- Ломтерізка(диски для нарізки).
За допомогою скиборожки можна швидко та акуратно нарізати продукти однаковими шматочками (від огірків, помідорів, перцю до цитрусових та інших фруктів). Якщо у вас часто збираються великі компанії і потрібно оперативно та красиво накрити на стіл без скиборізки не обійтися. Але якщо ви зрідка робите бутерброди, салат для кількох членів сім'ї, швидше за все, ви віддаєте перевагу звичайним ножем. - Диски для шатківниці
Обов'язково, якщо ви готуєте квашену капусту, часто шаткуєте овочі для супів салатів. - Терка
Встановлюєте тертку з потрібним розміром і формою отворів (зазвичай у комплекті їх кілька) все інше машина зробить сама. Натріть овочі, фрукти, сир. - Насадка для картоплі фрі
Нарізує великими смужками певної товщини. - Терка для дерунів
Користується особливим попитом у любителів драників. З цією насадкою вони виходять світлими і хрусткими, оскільки картопля натирається дуже швидко і не встигає потемніти і втратити свої корисні властивості. . Спеціальні ножі впораються і з м'ясом. Як і терки, бувають різних розмірів. - Насадка для нарізування кубиками
Нарізує продукти у вигляді акуратних кубиків однакового розміру. Салати, усі інгредієнти яких порізані за допомогою такої насадки, виглядають особливо привабливо та апетитно. , крупи, товкти сухі трави та приправи.
Як окремі блоки використовуються:
- М'ясорубка
Як і у випадку з автономною м'ясорубкою, принцип дії полягає в приготуванні фаршу зі шматочків м'яса, що пропускаються через пристрій. фруктів, овочів, ягід). - Блендер
Як і автономний блендер, є ємністю для перемішування різних рідких інгредієнтів. Можна готувати легке пюре, замішувати тісто для млинців, готувати коктейлі. > - Від потужності пристрою безпосередньо залежить те, які продукти він зможе обробляти і з якою швидкістю. Наприклад, якісно подрібнити тверді овочі та фрукти зможе лише модель із потужністю не менше 500-600 Вт. На потужність, що рекомендується, також впливає об'єм чаші. Бажана потужність для 3 л від 700 Вт, не менше 300 400 Вт для об'єму до 2 л. /li>
- Швидкість
- Від 2 до 15 саме таку кількість швидкостей можна зустріти у сучасних кухонних комбайнах. Звісно, що більше швидкостей, то простіше вибрати найбільш ефективний режим приготування. Водночас це ускладнює керування приладом і потребує індивідуального підходу до кожної страви.
- Імпульсний режим
- Імпульсний режим дозволяє повністю контролювати робочий процес та стежити за ефективністю переробки твердих продуктів. У кухонних комбайнах реалізується як кнопки. Натискаєте на неї насадки (ножі) починають функціонувати, перестаєте механізм миттєво зупиняється. Чим сильніше натискаєте кнопку, тим вище потужність (швидкість) роботи (актуально для моделей з кількома швидкостями). Імпульсний режим незамінний при подрібненні, помелі кавових зерен, коли дуже важливий підсумковий розмір продукту.
- Імпульсний режим у комбайнах призначений для короткого використання. Примусова робота на максимальній потужності протягом тривалого часу може завдати шкоди мотору. якої насадка обертається за годинниковою стрілкою, а чаша – круговими рухами проти годинникової стрілки. Це забезпечує рівномірне розмішування по всій ємності без необхідності постійно повертати вручну чашу. вона виготовлена.
Обсяг продуктів, який ви зможете приготувати в чаші, залежить від її розміру. На ринку широко представлені моделі від 1 л і менше 56 л. Щоб покупцям було простіше орієнтуватися, виробники часто вказують на інструкції конкретні цифри для різних продуктів. Наприклад, якщо об'єм чаші 1,5 л, то вона підійде для шаткування приблизно 2 кг овочів або перемішування 1,5 л рідини.
Матеріал:
- пластмасові чаші: недорогі та найпоширеніші;
- скляні чаші: зустрічаються рідше, візуально займають менше кухонного простору, матеріал вважається екологічним;
- металеві чаші(з нержавіючої сталі): дорогі і міцні.
- Чаші зі скла та пластику зручно мити у посудомийці. На відміну від металевих ємностей, у них можна розігрівати продукти в мікрохвильовій печі. Чашка комбайна елемент, що використовується активно і постійно. Головні вимоги до удароміцності і стійкості до температур.
- до 5С продукти в чаші, що витримує таку температуру, можна поставити на зберігання або для охолодження в холодильник;
Основні | |
---|---|
Тип приладу | Кухонний комбайн |
- Ціна: 2 700 ₴