Продавець FOTA розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2110 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536
  • Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536, фото 2
  • Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536, фото 3
  • Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536, фото 4

Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536

250 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: s536
+380 (63) 501-41-70
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536Шинчинниця, прес для шинки, прес для м'яса Redmond s536
250 ₴
Немає в наявності
+380 (63) 501-41-70
Опис
Інформація для замовлення
Опис Домашня Шинчинка “REDMOND” призначена для приготування в домашніх умовах – шинки, рулетів та інших делікатесів з м'яса, птиці, риби з додаванням різних спецій та наповнювачів. Принцип роботи шинчинниці полягає у стисканні інгредієнтів усередині прес-форми при одночасному тепловому обробленні (варінні, запіканні). З шинкою ви будете балувати своїх близьких та гостей смачними делікатесами, приготованими з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів та барвників. Ви можете використовувати шинку в мультиварці (з об'ємом чаші не менше 5 літрів), а також в духовці, аерогрилі або просто в каструлі відповідного об'єму на плиті. Спеціально для вас компанія REDMOND розробила 20 рецептів різних страв, які можна приготувати за допомогою даного пристрою. З рецептами ви можете ознайомитись у додатку до посібника з експлуатації. Застосування REDMOND: Встановіть корпус шинки на рівну поверхню бічними прорізами вгору. Прийняти рішення про обсяг використовуваного продукту та встановити одну з кришок на внутрішні виступи корпусу: вище або нижче, залежно від прийнятого рішення. Прокласти внутрішню частину корпусу фольгою або харчовою плівкою або вкласти в рукав. Щільно укласти харчові інгредієнти всередину корпусу, заповнивши повністю обраний вільний об'єм. Загорнути краї обгортки та накрити зверху другою кришкою. Притримуючи верхню кришку, встановіть три пружини, орієнтуючи їх кільцями-захопленнями вниз: – верхні гачки одночасно пронизують отвори у верхній кришці та проходять через бічні щілини корпусу. Нижні гачки потрапляють у технологічні отвори у центрі корпусу. Потім повністю перевернуть зібрану шинку. Утримуючи однією рукою корпус шинки на рівній поверхні, по черзі звести три пружини до самого верху корпусу, зачепивши їх гачками безпосередньо за край корпа
  • Ціна: 250 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner